Európa-bajnokság

2021.06.11. 19:00

A végváriak terén szurkolhatunk

Egy év halasztás után végre elkezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság. Egerben sem feledkeztek meg erről. Mirkóczki Ádám polgármester a keddi sajtótájékoztatón elmondta, az egri szurkolói zónában minden bajnoki mérkőzést élőben nézhetünk meg a Végvári vitézek terén.

M. H.

– Itt meglesz a lelátói hangulat, megvan az a tér, amely alkalmas a drukkolásra. Arra készülünk, hogy a bajnokság minden mérkőzését leadjuk – taglalta.

Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, a focirajongók óriás ledfalon keresztül élvezhetik kedvenc csapataik játékát. Fröccsterasszal, csapolt sörrel, street fooddal, limonádéval, nachosszal és popcornnal készülnek a szurkolók és látogatók számára.

– A nézők kényelméről a lépcsősoron polifoam, míg a büfék előtt piknikasztalok gondoskodnak. A nyilvános illemhelyiség a nézőtértől ötven méterre a mérkőzések teljes ideje alatt nyitva tart. Az eseményt díjtalanul, s a jelenlegi járványügyi szabályoknak megfelelően védettségi igazolvány nélkül lehet látogathatni – fűzte hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!