program

2021.05.21. 09:00

Csiszoltak, ástak, festettek a parádiak

A helyi közösségi ház szervezésében, hosszú idő eltelte után, ismét közösségi programra invitálták településük apraját, nagyját.

B. K.

A napokban az időjárás is kedvezett a szabadtéri találkozásnak, így a lelkes kis csapat különböző eszközökkel felszerelkezve érkezett a Kossuth Lajos úti játszótérre.

Az önkéntesek a múlt hétvége egyik délelőttjén érkeztek oda, s láttak munkához. Kora délutánig csiszoltak, festettek, ástak, kapáltak, gereblyéztek, hogy újra használható legyen a kedvelt szabadtéri terület kicsiknek, nagyoknak.

A munkába sok gyermek is bekapcsolódott, s ugyanolyan lelkesedéssel és elszántsággal dolgoztak, mint a felnőttek. Jó hangulatban telt el az együtt töltött néhány óra, hiszen már mindannyian vágytak egy kis közösségi élményre. A munka végeztével megérkezett az első kisgyermekes család is, akik boldogan vették birtokba a megszépült játszóteret.

A rendezők úgy gondolják, az elkövetkező hetekben újabb közösségi akciókat szerveznek, hogy a parádiak megélhessék az összetartozás örömét – tudtuk meg Mudriczki József polgármestertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!