színház

2021.08.07. 11:00

Gárdonyi Géza Színház: már árusítják a bérleteket az új évadra

Augusztus 1-jén elkezdődött a Gárdonyi Géza Színház 2021–2022-es évadra szóló bérleteinek árusítása, ebből az apropóból kérdeztük az egri színidirektort.

V. J.

– Társulatunk minden tagja izgatottan várja már, hogy közönség elé kerülhessenek azok az előadások, melyek létrehozásában a pandémia alatt dolgozott – fogalmazott Blaskó Balázs.

A teátrum igazgatója hozzátette: az elmúlt évadban vissza nem váltott, valamint az idén augusztus elsejétől vásárolt felnőttbérletek az új évadban öt előadás helyett immár hatra érvényesek. A bérletet visszaváltók számára már május közepétől megnyílt a lehetőség arra, hogy a megszokott helyeiket újból lefoglalják a nézők. Érdemes hát minél hamarabb felkeresni a szervezőirodát, amely jelenleg a színház épületében működik.

Megtudtuk, hogy a társulat ősztől is népszerű, könnyed előadásokat kínál, többek között A nagymama című vígjátékot, a Montmartre-i ibolya című operettet és a Pletykák című bohózatot. A gyerekek számára izgalmas mesejátékokkal készül a teátrum, a stúdiószínpadon musical és komédia szórakoztatja majd a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!