esemény

2021.06.09. 17:00

Lángosfesztivál lesz szombaton Kápolnán

A program délelőtt 10-kor kezdődik s egész napos lesz. ­

M. H.

Lángosfesztivál lesz Kápolnán június 19-én. A program délelőtt 10-kor kezdődik s egész napos lesz. ­Este héttől Soltész Rezső koncertezik a Gonda Music Band közreműködésével. A nap során jótékonysági könyvvásárt is tartanak, amelynek során több száz könyvet lehet néhány száz forintos áron megvásárolni, ezzel segítve a Macskaárvaház Alapítvány állat és természetvédő, valamint a helyi polgárőrség bűnmegelőzési munkáját.

A rendezvényen bemutatkozik a villanyrobogók Teslája, a NIU, amelyet tesztelhetnek is az érdeklődők. De kipróbálhatóak lesznek Európa egyik legnépszerűbb retró motormárkájának, a Brixtonnak a modelljei is. A fesztiválon jelen lesz Kiss Norberet világ- és többször Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző is, aki a településen működő Macskaárvaház egyik alapítója és kuratóriumi tagja is.

Az eseményen minden program ingyenes lesz. Szintén különleges látványosságot jelent majd a Kápolnán működő Mezőgazdasági és Gépészeti Értékőrző Egyesület (MEGÉRTE) régi jármű bemutatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!