zene

2021.10.13. 09:00

Minden korosztály képviseltette magát a fellépők között Gyöngyösön

Szombat délután nagyszabású programsorozatot tartott a zene világnapja alkalmából a Gyöngyösi Játékszín a Mátra Művelődési Központban. Gyurosovics-Petheő Csilla, a rendező színtársulat vezetője elmondta, hogy a nívós csoportok, művészeti közösségek és előadók minden korosztályt felvonultattak a színpadon, változatos műsort kínálva az érdeklődőknek.

Sz. Sz. I.

– A zenei és a színházi világnapról évente zenés programmal emlékezünk meg. Eddig az utóbbi volt nagyobb lélegzetű rendezvény, de a járvány miatt kétszer is elmaradt. Ezért szerveztünk a muzsika ünnepére egész délutános előadás-sorozatot. Fellépőtől függően volt nagyon sok néző vagy kicsit kevesebb, de összességében jól szórakozott a közönség – összegzett Gyurosovics-Petheő Csilla.

A gálán többek között szerepelt a BlackJam Táncegyesület, továbbá a Dance Land, illetve a Ritmus Táncstúdió, az Attitude Táncműhely, a városi gyermekkórus, valamint Hajnal Melinda pánsípművész, Sándor Péter Honthy-díjas színművész, a Sound of Spirit Énekegyüttes és a Gyöngyösi Játékszín.

Címkék#tánc#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!