osztály

2021.09.24. 13:00

Nem fognak unatkozni a diákok Pétervásárán

A körzetközponti Tamási Áron Általános Iskolában az intézmény életében először fordult elő, hogy három elsős osztályt indíthattak – tudtuk meg Braun Péter igazgatótól.

B. K.

Az iskolába közel négyszáz diák jár nemcsak a városból, hanem a környékbeli településekről, Ivádról, Váraszóról, Istenmezejéről, Erdőkövesdről, Terpesről, Szajláról.

Az intézményben több száz milliós fejlesztés zajlik, a munkálatok hamarosan a végéhez közelednek. Az iskola korszerűbb, komfortosabb lesz, s arról is gondoskodtak a pedagógusok, hogy a kötelező órákon, valamint a délutáni napközi, tanulószoba-, informatikai, felzárkóztató és képességfejlesztő foglalkozásokon túl, egyéb izgalmas szakkört is szervezzenek.

Igény szerint külön foglalkozást tartanak a német és a spanyol nyelv iránt érdeklődőknek, indul pecasuli, robotika, elsősegély, néptánc, moderntánc-szakkör, és különböző sportágakat is kipróbálhatnak a diákok.

Címkék#oktatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!