Sport

2007.09.13. 15:02

Nagy Endrét papíron Pádár Béla helyettesíti

- Az önkormányzattól megkaptuk a harmadik negyedévre szóló időarányos támogatást, így minden fizetési kötelezettségünket teljesíteni tudtuk – tájékoztatta lapunkat Szekeres Károly. Az Egri FC-t működtető gazdasági társaság ügyvezetője néhány napja még aggódott a pénzügyek miatt, ám ez a probléma már nem aggasztja a teendők intézésében magára maradt vezetőt.

Bódi Csaba

[caption id="" align="alignleft" width="299"] Pádár Béla
[/caption]

Arra viszont figyelmet kell fordítani, hogy mikor lesz a következő UEFA B-licences edzői tanfolyam, mert ezen okirat hiányában addig Nagy Endre hivatalosan nem lehet az NB III-as felnőtt csapat szakvezetője.
– A tény számunkra is ismert, mihelyst erre mód nyílik, Nagy Endre azonnal beiratkozik a kurzusra – magyarázta Szekeres Károly. – Az átmeneti időszakban a B-lincenccel rendelkező utánpótlás tréner, Pádár Béla ül majd vezetőedzőként a kispadon és a nyilatkozóként is az ő neve jelenik majd meg. Ez már vasárnap Tiszafüreden is így lesz.

Bódi Csaba Pádár Béla -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!