Sport

2008.07.16. 13:51

Kasza döntésére többen is várnak

Az Egri FC NB III-as labdarúgócsapata elkezdte a felkészülést, a keret még formálódik. Kasza Gábor csütörtök délre ígérte a választ az egri klubnak, hogy marad vagy a távozás mellett dönt.

B. Cs.

Az Egri FC házi gólkirályának döntése azért sem mellékes, mert néhány labdarúgó a támadó személyéhez kötötte – persze nem hivatalosan –, hogy igent mond-e a Bánka József vezette egyletnek. A kilenc találatig jutott Kaszának NB II-es, NB III-as, és osztrák klub is tett ajánlatot, ám a csatár lehet, hogy ezzel együtt sem vált csapatot. Amennyiben a megyeszékhelyen folytatja, az elsősorban érzelmi okokra vezethető vissza. A felkészüléshez kedden látott hozzá az immár a többségi tulajdonosként az önkormányzatot a háta mögött tudó NB III-as gárda. [caption id="" align="aligncenter" width="450"] Kasza Gábor (középen) kulcsember az egrieknél. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

A tavasszal szerepelt játékosok közül Áncsán Attila, Csontos Róbert, Csontos Mihály, Kaknics László, Bánka Balázs, Domán Tamás, Lehoczky Zsolt, Baji Ádám, Bartuska József, Reményi Roland, Rácz Gergő és Gáspár Renátó gyakorolt, míg újként (és régi-újként) Veréb Szabolcs (Kazincbarcika), Várkonyi Péter (Füzesabony), Malik Bálint (Verpelét), Szabó Márió (Gyöngyösi AK), Csohány Gábor (Felsőtárkány) és Lakatos Gábor (Mezőcsát) tréningezett. Sérülés és egyéb elfoglaltság miatt Kóczián Dávid és Székely Krisztián (Egerszalók) nem edzett, míg Hompoth Balázs (Felsőtárkány) tegnap csatlakozott a gárdához.

Mint arról, már korábban hírt adtunk, Hegedűs Dávid Szolnokra igazolt, ahová minden bizonnyal követi öccse, Richárd, Kaszás Norbert Mezőkövesdre ment, az oda kölcsönből visszarendelt Busai Barnához hasonlóan. Debreceni Dávid Kazincbarcikán készül, Forgács Dániel és Görbe Róbert további sorsa még ismeretlen. Az, hogy Horváth Tamás milyen szűkebb keretre számíthat az ősszel, várhatóan a hétvégig eldől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!