Sport

2008.08.01. 17:00

Az Egri FC példát mutat az ellenfeleinek és az MLSZ-nek

Mint köztudott, az Egri FC NB III-as labdarúgó-csapatának augusztus 9-én, szombaton Putnokon kell bajnoki mérkőzést játszani az őszi idénynyitón.

F. B.

Egy nappal későbbre, azaz vasárnapra az MLSZ írt ki Magyar Kupa fordulót, mely szerint az egriekre Sajókazán vár újabb feladat. Bánka József, az Egri FC ügyvezető elnöke többször egyeztetett a két borsodi gárda vezetésével, hogy ne kelljen két egymást követő napon tét mérkőzést játszani a megyeszékhelyi együttesnek, de egyik félnél sem talált megértésre. Ezért a szövetséghez fordult klubvezető, ám meglepetésére az ottani illetékes az egrieket kérte meg, hogy vállalják fel azt, amire egyébként aligha kötelezhetők.
– Feltétlen hátrányosnak tekintjük helyzetünket, de példát mutatunk ellenfeleinknek és az MLSZ-nek. Noha előbbiek nem voltak akadályoztatva az ésszerű megoldásban, mi a sorsolás és a kiírás szerint egymást követő napon lejátsszuk a két mérkőzést – tett pontot a kínos ügy végére az egri ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!