Sport

2009.02.04. 17:43

Trénerük már nincs az edzőmeccsre ki nem álló egri labdarúgóknak

A lét a tét. A helyzet nem ismeretlen az egri futballban, mint ahogy azt is megéltük már, hogy két évig nem volt felnőtt szintű labdarúgó csapata a megyeszékhelynek.

B. Cs.

Reméljük, hogy nem kísért a múlt, noha a jelenlegi helyzet eléggé elszomorító. Szerdán nem állt ki az Egri FC csapata a Kazincbarcika elleni edzőmeccsre, mert a játékosok a többszöri határidő módosítás után a kedd esti megbeszélésen sem kapták meg elmaradt járandóságaikat.

– Ígéret volt, ám pénz nem jutott el hozzánk, és erre sok esélyt nem is látunk – sajnálkozott Bánka Balázs, az EFC labdarúgója. – Három hónapja csak üzengetésekre futja a klub részéről. Amatőr osztályról lévén szó túlzott igényeink nem voltak, és nem is lehettek, csak azt szeretnénk megkapni, amiben megállapodtunk. Becsapva érezzük magunkat és a bizalmat nehéz lesz helyreállítani, még úgy is, hogy mi szeretnénk, ha együtt maradna a csapat.

A keret tagjait folyamatosan keresik más kluboktól, és reális esély mutatkozik arra, amennyiben rövid időn belül nem sikerül orvosolni a problémákat, szétszéledhet a gárda, igaz, amatőr szerződés köti őket az Egri FC-hez. Edzője viszont már nincs a felnőtt együttesnek, mert Orlóczki Tibor nem kíván együtt dolgozni a leendő befektetők képviselőivel.

[caption id="" align="alignright" width="300"] Orlóczki Tibor: – Személyes okok miatt nem vállalok edzői feladatot. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] – Az önkormányzat részéről nem beszélt velem senki, a véleményemet sem kérdezték, így csak arra hagyatkozhatok, amit tapasztaltam – közölte a tréner. – Személyes okok miatt nem vállalok edzői feladatot a jövőben az EFC-nél. Sajnálnám, ha szétesne a csapat és kárba veszne a közös munka, így csak reménykedek, hogy lesz folytatás, és magam is megkapom azt, amivel tartozik a klub.

A klubtulajdonos város részéről az a szándék ismert, hogy konszolidálni akarják a jelenlegi helyzetet. Stabilizálni szeretnék a gazdasági hátteret és értékesítésre előkészíteni a Kft-t, akár személyi áldozatok árán is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!