Sport

2009.04.04. 16:45

Habuczki álmában sem gondolta volna, hogy így alakul

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 24. fordulójának mérkőzésén vasárnap Balatonfüreden vendégeskedik a Gyöngyösi Főiskolai KK együttese.

S. K.

Balatonfüredi KC (5.) – Gyöngyösi Főiskolai KK (10.)
Balatonfüred, vasárnap, 18.00. V.: Nagy F., Túróczy J.
A képlet egyszerű. Ahhoz, hogy a gyöngyösiek beverekedjék magukat az alapszakasz legjobb nyolc csapata közé, a hátralévő három mérkőzést meg kell nyerniük, és fontos az is, hogy a rivális Mezőkövesd pont nélkül zárjon. Ellenkező esetben az alsóházi rájátszásban a kiesés elkerüléséért harcolhatnak Éles József vezetőedző tanítványai.

– Több sebből vérzik a társaság, de bízom a játékosok sportemberi nagyságában, s remélem, emelt fővel tudjuk befejezni a bajnokságot – fogalmazott Habuczki Tamás, a gyöngyösiek védekezője, aki a játék mellett Éles József segítőjeként a szakmai munkából is kiveszi a részét. – Olyan helyzetbe kerültünk, amire hónapokkal ezelőtt legrosszabb álmomban sem gondoltam volna. Mindössze 10–11 bevethető játékosunk maradt, ami rendkívül megnehezíti a helyzetünket. Azért dolgozunk, hogy talpon maradjunk és megőrizzük élvonalbeli tagságunkat. Dr. Czina József továbbra is sérült, és a héten Benis Bence is a maródiak listájára került. Nem irigylésre méltó a helyzetünk.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Habuczki Tamás (balról) reméli, hogy emelt fővel tudják befejezni a bajnokságot. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!