Sport

2009.05.09. 10:15

Bendó szerint a bentmaradás a legfontosabb

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 9–12. helyért zajló rájátszása 3. fordulójában vasárnap Kecskeméten lesz vendég a Gyöngyösi Főiskolai KK.

S. K.

Budapest Bank Kecskeméti KC (9.) – Gyöngyösi Főiskolai KK (10.) Kecskemét, vasárnap, 18.00. V.: Dobrovits Cs., dr. Tájok P. Jelenleg mindkét csapat a még bentmaradást érő pozícióban áll, így az egymás elleni mérkőzésük különös jelentőséggel bír. A korábban elbocsátott, ám a héten ismét csatasorba állított Bendó Csabával és Hímer Zoltánnal kiegészült főiskolás gárda a rájátszásban eddig kettő, míg a Kecskemét három pontot gyűjtött.

– Sokakkal együtt engem is meglepett, hogy ismét számítanának rám a GYFKK-nál és szeretnék, ha segítenék kiharcolni a bentmaradást – válaszolt érdeklődésünkre Bendó Csaba, a gyöngyösiek jobbszélsője. – Amikor márciusban elváltunk, nem szakmai okok miatt tettük, s igazából ezzel már nem is szeretnék foglalkozni. A jelenlegi helyzetben félre kell tenni a múltbeli sérelmeket, hiszen mindennél fontosabb, hogy a csapat megőrizze élvonalbeli tagságát.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Bendó Csaba: – Engem is meglepett, hogy ismét számítanának rám a GYFKK-nál. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

Ami a vasárnapi mérkőzést illeti, a Kecskemét egyértelműen jobb csapat, mint a Batta volt, ráadásul nagyszerű edző vezeti a gárdát. A hazai pálya miatt talán esélyesebb a vendéglátó, de mindent megteszünk azért, hogy ponttal, vagy pontokkal távozzunk a kecskemétiektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!