Sport

2009.05.06. 20:11

Bendóval és Hímerrel a csapatban nyert a GYFKK

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 9-12. helyéért zajló rájátszásának második mérkőzésén a hazai pályán játszó Gyöngyösi Főiskolai KK 12 góllal nyert a vendég Százhalombatta ellen.

HEOL

A „száműzetésből” visszatérő Bendó Csabával és Hímer Zoltánnal kiegészülve fogadta a főiskolás gárda a battaiakat. A mérkőzés az élvonalbeli tagság megőrzése szempontjából kiemelt fontosságúnak bizonyult. Ennek megfelelően az első perctől kezdve kezdeményezőbb volt a vendéglátó. A gyöngyösiek lendületes támadásainak nehezen találta az ellenszerét a Százhalombatta.

Az eredményes támadójáték kemény védekezéssel és remek kapusteljesítménnyel párosult, így egyre nőtt a GYFKK előnye. Negyedóra telt el a 2. félidőből, amikor először mutatott 10 különbséget az eredményjelző. A főiskolások könnyedén szerezték találataikat, míg a vendégek szemmel láthatóan lelkiekben már feladták a mérkőzést.

Bendó és Hímer visszatérése új impulzusokat adott a GYFKK-nak, amely összességében könnyű győzelmet aratott.
Eredmény: Gyöngyösi Főiskola KK - Százhalombattai KE 38-26 (19-12).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!