Sport

2009.05.30. 20:32

Búcsúzott az élvonaltól a Gyöngyösi FKK

Hazai sikere ellenére búcsúzott az élvonalbeli küzdelmektől a GYFKK együttese, mely a Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 9-12. helyért zajló rájátszásának utolsó mérkőzésén a Kecskemétet fogadta.

HEOL

Azok után, hogy a csoport másik mérkőzésén a Csurgó győzött Százhalombattán, a gyöngyösiek előtt adva volt a lecke: legalább nyolc góllal kell nyerni a Kecskemét ellen, s akkor megőrzi évonalbeli tagságát a mátraalji gárda.

A hatalmas tét rányomta a bélyegét a mérkőzésre, a feszültség szinte tapintható volt a csarnokban. Végig kiegyenlített küzdelem zajlott, 3 gólnál nagyobb különbségre egyik csapat sem tudott szert tenni. A gyöngyösiek játékában nem volt benne a remélt nagy különbségű győzelem, sőt olykor még a pontok megszerzése is kérdéses volt. A 32-29-es győzelem kevésnek bizonyult a benntmaradáshoz. A Kecskemét a jobb egymás elleni eredménynek köszönheti, hogy megőrizte élvonalbeli tagságát.

Eredmény:

Gyöngyösi FKK - Budapest Bank Kecskemét KC 32-29 (11-11)

Ld: Kleis 9

Nigríny 6

Kopco, bendó 5-5

Ld: Kleis 9

Nigríny 6

Kopco, bendó 5-5 -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!