Sport

2009.09.29. 17:08

November 27-én lejár a HELASZ-elnökség mandátuma

November 24-én tartja soron következő, egyben az ötéves ciklust lezáró ülését a Heves Megyei Labdarúgó Szövetség (HELASZ) elnöksége.

B. Cs.

A Pál László vezette grémium és a szakbizottságok tagjainak mandátuma november 27-én jár le, utána már a december 7-én megválasztandó három fős ad hoc bizottság lesz hivatott döntést hozni a 2010. január 25-re javasolt tisztújító taggyűlésig, ahol eldől az új testület összetétele. A HELASZ-vezetés keddi ülésén azt a feladat-, és ütemtervet készítette el, amely a hátralévő időben az elnökségre és a hivatali apparátusra vár.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Pál László (balra) elnök és Várkonyi Ferenc főtitkár. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

Várkonyi Ferenc főtitkár előterjesztésében szó esett arról is, hogy az MLSZ felé október végéig kell javaslatot tenni országos szintű állami kitüntetésre, de a leköszönő elnökség hatáskörébe tartozik még a Heves Megye Labdarúgásáért Díjra tett ajánlások és a sportszervezeteknek juttatandó sporteszköz-támogatások elfogadása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!