Sport

2010.04.23. 18:04

A Novaj a Péterke ellen is bizonyíthat

A 16. fordulóból szerdán pótolt három mérkőzéssel reálisabbá vált a labdarúgó megyei I. osztály bajnoki táblázata, az élén – eggyel még mindig kevesebb meccsel – három pontos előnnyel áll a Felsőtárkány.

F. B.

A listavezető a most esedékes 22. fordulóban a stabil középcsapatnak számító Egerszalók otthonába látogat, Szalókon a játéktér kímélése miatt az idén először rendeznek mérkőzést. Egy kivétellel idegenben is kitett magáért Horváth Tamás edző együttese, hazai környezetben bizonyára a tárkányiakat is megszorongatják.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] A novaji Barta Jánosék (balra) a Pétervására, az egerszalóki Varga Attilék a Felsőtárkány ellen bizonyíthatnak. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Tudomásunk szerint jól sikerült a Novaj-Ostoros, valamint a Pétervására tavaszi felkészülése, ám ezt eddig csak előbbi gárda igazolta. Hat meccsből ötöt nyertek Szabó Richárdék. Csanády Dénes edző szerint kellő önbizalommal rendelkezik csapata. A péterkeiek ez idő alatt mindössze két gólt kaptak ugyan, de háromszor is csak 0–0-ra végeztek, viszont veretlenek. Döntő lehet a pillanatnyi forma.

Az FC Hatvan és a Gyöngyöshalász az Atkár, illetve a Füzesabony elleni sikerrel erősítheti dobogós helyezését. Nem valószínű, hogy a négy (!) idei gólnélküli döntetlennel rendelkező Lőrinci Nagyrédén is elcsíp legalább egy pontot. A Verpelét szerdán visszavágott a Markaznak, Bélapátfalván az első idei győzelemre várnak. A Besenyőtelek is képes lehet a Markaz legyőzésére, az Andornaktálya pedig rátalálhat őszi önmagára. A rossz sorozat végében Leleszen is bizakodhatnak.

A 22. forduló párosítása
Szombat, 17.00/játékvezető
Novaj-Ostoros (6.) – Pétervására (4.), Borsod m-i jv.
Bélapátfalva (16.) – Verpelét (10.), Báder J.
Besenyőtelek (11.) – Markaz (9.), Kónya I.
Tarnaleleszi MSE (15.) – Andornaktálya (7.), Domoszlai J.
18.00: Nagyréde (5.) – Lőrinci (14.), Kovács Bertold
Vasárnap, 17.00
FC Hatvan (2.) – Atkár (13.), Kis Zs.
Gyöngyöshalász (3.) – Füzesabony (12.), Szolnok m-i jv.
Egerszalók (8.) – Felsőtárkány (1.), Szigetvári Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!