Sport

2011.01.16. 06:06

Bundschuh Erik új sorozatot kezdene

Vasárnap az OB I. 12. fordulójában, a Groupama Honvéd elleni rangadóval folytatódik a bajnoki pontvadászat a ZF-Eger férfi vízilabda-csapatának. Az egriek az elmúlt bő egy év során ötször is megmérkőztek a fővárosiakkal, nem sok sikerrel.

Fenyves Balázs

– Hiába az elmúlt időszak Honvéd elleni rossz szériája, ma feltétlen győznünk kell – fogalmazott Bundschuh Erik, az egriek válogatott játékosa. – Bőven lenne okunk visszavágni Hárai Balázséknak, elég csak a legutóbbi közös összecsapásra gondolni, amikor is a Magyar Kupa fináléjában maradtunk alul a fővárosiakkal szemben. A kupavereség és az Euroliga-kiesés után számunkra már csak a bajnokság maradt, amit nagyon szeretnénk sikerrel zárni. Ehhez a hátralévő összes mérkőzésünket meg akarjuk nyerni. Kezdésnek itt a kupagyőztes Honvéd.

Az egrieknél egyébként mindenki harcra kész, igaz, a héten Varga II. Zsoltnak egy vírusos hasmenéses járvány okozott gondot. Az elmúlt hét a válogatottakról is szólt, hiszen öt egri játékos is Kemény Dénes szövetségi kapitány keze alatt dolgozott. A két kanadai válogatott, Aaron Feltham és Kevin Graham hazájában vett részt világbajnoki-selejtezőn, de tegnap este ők is visszaértek a hevesi megyeszékhelyre.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] Bundschuh Erik az összes hátralévő mérkőzését szeretné megnyerni. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A találkozó 16.30-kor kezdődik (Tv.: SportKlub) a Bitskey Aladár Uszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!