Sport

2011.03.03. 17:08

Vége Feltham szezonjának

A hónapok óta vállsérüléssel bajlódó Aaron Feltham sérülése komolyabb, mint azt gondolták. A kanadai légióst műteni kell.

Fenyves Balázs

A hét legfájóbb híre a ZF-Eger táján Aaron Feltham nevéhez köthető. Az Eger kilencese már hosszú hetek óta harcképtelen, a napokban ráadásul újabb sokkoló hírre derült fény. A kanadai légiós állapota ugyanis nem hogy nem javul volna, még romlott is, így elkerülhetetlenné vált a műtét. Bárány Attila után második játékosát veszítette el a szezonban a ZF-Eger férfi vízilabda-csapata.


– Sajnos Aaront elveszítettük a szezon hátralévő részére, és ez nem kis veszteség számunkra – tette hozzá Gerendás György. – Ráadásul Hosnyánszky Norbert is sérülten tért vissza a válogatottól, a hét elején nem is edzett. Szécsi Zoltánt sem mondanám még százszázalékos állapotban lévőnek, ezért két nap alatt nyolc negyedet biztosan nem játszik majd. Ami a Szolnokot illeti: csak annyit mondanék, hogy biztosan nem úgy pólózunk, mint az ősszel. Viszonylag jól állunk a bajnokságban, ezért mindenképp tartani kell a jó helyünket. Ehhez azonban pénteken a Szolnokot és szombaton a Fradit is meg kell vernünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!