Sport

2011.06.03. 20:31

Bátori jöhet, Hegedüs viszont távozhat a bajnokcsapatból

Hétfőn sajtótájékoztatón ismertetik az aranyérmes ZF-Eger férfi vízilabda-csapatának 2011/2012-es játékoskeretét.

F. B. I.

A hivatalos bejelentéssel ugyan még hétfőig várni kell, de egyes források szerint Bátori Bence, a Groupama Honvéd válogatott centere, érkezhet a Szolnokra távozó Kis Gábor helyére az aranyérmes ZF-Eger csapatában. Az elmúlt napokban arról is hallani lehetett, hogy Hegedüs Gábor elhagyni készül nevelőegyesületét.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Hegedüs Gábor úgy tűnik a lóba után „dobbant” a ZF-nél FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

A találgatásoknak lassan véget vethetünk, június 6-án, hétfőn, ugyanis sajtótájékoztatón vázolja a jövőt érintő személyi változásokat Bárány Attila, az Egri Vízilabda Klub nemrégiben megválasztott új ügyvezetője. Az eseményen a férfi gárda jövő évi keretének ismertetése mellett, szó esik a 2011/2012-es bajnoki év célkitűzéseiről is.

Szintén témát szolgáltat a  bronzérmes ZF-Eger női csapatának helyzete, s az együttes jövőbeli tervei. A klubvezetés a sajtótájékoztatón mutatná be a ZF jövő évi keretében helyet foglaló új pólósokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!