Sport

2011.10.16. 19:32

BL ellenféltől kapott ki a ZF-Eger

A harmadik fordulóig kellett várni arra, ami az előző bajnokságban az utolsó előtti mérkőzésen következett be: elszenvedte első vereségét az idei szezonban a ZF-Eger férfi együttese.

Fenyves Balázs


Gerendás György és Tóth Kálmán tanítványai idén sorozatban harmadszor utazhattak idegenbe, ám a vasárnap esti, szegedi fellépés már igazán nehéz feladatot jelentett. Mondhatnánk, kemény diónak is, hiszen a jó ZF-kezdés ellenére (2-0) a hazaiak hamar átvették a vezetést. A Tisza-partiak ellen több meccset is játszhatnak majd a közlejövőben a hevesi sárga-kékek, hiszen a két alakulat a Bajnokok Ligájában a Vasas és a címvédő Partizan Beograd mellett azonos kvartettbe kaptak besorolást.

Ezen az összecsapáson az első félidőben mindössze hat gól született, - fele-fele arányban – a térfélcsere után viszont robbantott a Beton és az utolsó negyedre már háromra nőtt az előnye. Az egriek a hátrány tudatában mindent elkövettek az érdekében, hogy szorossá váljon a végjáték, de még emberelőnyös helyzetben sem sikerült betalálni. Varga II. Zsolt a hajrában ugyan még szerzett egy gólt, az azonban csupán szépségtapaszt jelentett.
 
 
Eredmény:
OB I, férfiak, 4. forduló
Szeged Beton VE – ZF-Eger
7-5 (2-2, 1-1, 3-1, 1-1)
Gólszerzők:Younger 2, dr. Molnár T., Lehmann, Kiss Cs., Juhász Zs., Somogyi 1-1, ill. Biros, Bundschuh 2-2, Varga II. Zs. 1.
 
 
Következik:Bajnokok Ligája mérkőzés, ZF-Eger – TEVA-VasasUNIQA, Eger, Bitskey-uszoda, szombat, 20.00. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!