Sport

2012.01.24. 10:13

Nagy Lajos: kézenfekvő volt, hogy a torna mellé állunk

Névadó szponzorként támogatta a Heves Megyei Kézilabda Szövetség hagyományos Dobó-kupáját a Heves Megyei Édes- és Sütőipari Kft. Nagy Lajos ügyvezető igazgató a heol.hu-nak elmondta: örömmel tett eleget a szervezők felkérésnek.

S. K.

– Miért döntött úgy, hogy a cége támogatja a Dobó-kupát?

– Az Eszterházy Károly Főiskolával évek óta jó partneri kapcsolatot ápolunk, s tavaly év végén a férfi kézilabdázókkal is két évre szóló szponzori szerződést írtunk alá – válaszolta Nagy Lajos. – Cégem számára jó reklámlehetőségnek tartom egyik sikersportágunkat. Ezek után kézenfekvőnek éreztem, hogy a rendezvény mögé álljunk.

– Ez már nem az első eset, hogy sportegyesületet támogatnak.

– Nem titok, hogy nagyon kötődöm a labdajátékokhoz, korábban a megyeszékhelyi asztaliteniszezőket is aktívan segítettük. A kézilabdások jó szereplése közös siker, bízom benne, hogy ez nemcsak számunkra vonzó, s minél többen sorakoznak fel a klub mellé.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Nagy Lajos (középen) szívesen ad a kézilabdára FOTÓ: NEMES RÓBERT
[/caption]

– Hogy tetszett a torna?

– Az Eger-Eszterházy SzSE Mezőkövesd elleni utolsó csoportmérkőzését a helyszínen tekintettem meg, s a vereség ellenére is büszke voltam a srácokra. Magasabb osztályú riválissal szemben sokáig kiegyenlített küzdelmet láthattunk, később kamatozott a matyók fizikai fölénye. Nincs ok a szégyenkezésre.

Ezek is érdekelhetik