Sport

2012.03.10. 06:03

Harapós kedvében a GYAK

A Gyöngyösi AK-Ytong labdarúgó-csapata otthon, az FC Hatvan, a Felsőtárkány és a Gyöngyöshalász idegenben kezdi az NB III. Mátra-csoportjának tavaszi idényét.

Sike Károly

Az NB III. Mátra-csoportja 16. fordulójának mérkőzései:
Rákosmente KSK (4.)–FC Hatvan (14.)
Budapest, Rákoscsaba, szombat, 14.30. V.: Pap I. B.
– A bennmaradás érdekében a télen szinte teljes csapatcserét hajtottunk végre. Nincs más választásunk, pontokat kell szerezni, hiszen a lemaradásunk jelentősnek mondható – kezdte szavait Gálvölgyi István, a hatvaniak vezetőedzője. – Összeszokott csapatjátékról még nem beszélhetünk, ezért nagyon fontos a fegyelem, s az, hogy a védekezésünket kellően megszervezzük. Mérkőzésről, mérkőzésre jobbak leszünk.
A várható kezdőcsapat: Bollók – Illés, Tóth P., Koren, Földi Arnold – Radovics V., Franyó, Geletei – Kóczián, Surányi, Szabó R. Sérült: Nagy Sz., Simon M., Németh P. Eltiltott: Tari Sz.

Vasas-HÍD II. (10.)–Gyöngyöshalász SE (15.)
Budapest, Fáy út, műfű, vasárnap, 11.00. V.: Tóth I.
– Zavartalan felkészülésről nem beszélhetünk, így azt sem mondhatom, hogy jó előjelekkel várjuk a nyitányt – kesergett Labancz Róbert, a gyöngyöshalászaik edzője. – A sérülések továbbra is gondot okoznak, de igyekszünk felülemelkedni a problémákon. Most is úgy gondolom, fegyelmezetten és végig koncentráltan kell futballozni, ellenkező esetben ismét alulmaradunk. A nehéz helyzetekben is kell, hogy legyen tartásunk.
A várható kezdőcsapat: Áncsán – Molnár G., Bódis, Vass D. – Tresó M., Nagy G., Nagy L., Vajda, Czéh M. – Ludányi N., Kiss I. Sérült: Kovács T., Sőregi, Csoszánszki. Eltiltott: Molnár A.

Gyöngyösi AK-Ytong (12.)–Ózdi FC (7.)
Gyöngyös, Kömlei spt., vasárnap, 14.30. V.: Budai B.
– Nagyon fontos az eredményes nyitány, amely megalapozhatja a hasonló folytatást – fogalmazott Benus Ferenc, a gyöngyösiek szakmai igazgatója. – Egységes csapatunk van, a játékosok motiváltak, éhesek vagyunk a sikerre. Azt, hogy az Ózd jelenleg milyen játékerőt képvisel nem tudom megítélni, vélhetően az utolsó percig küzdeni kell a sikerért. A védelemből a héten meghatározó játékosok estek, kérdés, hogy miként tudjuk pótolni őket.
A várható kezdőcsapat: Halasi – Barta Á., Szilágyi N., Kovács Á., Fekete B. – Kun R., Horváth V., Pilinyi, Ludányi M. – Nádudvari, Király. Sérült: Nagy Á. Beteg: Oravecz. Eltiltott: Tatár.

TuraWell-Tura VSK (2.)–Felsőtárkány SC (11.)
Tura, vasárnap, 14.30. V.: Kovács T.
– Az őszhöz képest minőségileg jóval erősebb játékosállománnyal dolgozhatok, ami miatt egy picit óvatos vagyok, hogy a nyolc edzőmeccsen kívül nem nagyon volt lehetőségünk a közös gyakorlásra – válaszolt a Hírlap érdeklődésére Molnár Róbert, a felsőtárkányiak játékos-edzője. – Kíméltük a pályánkat, ezért inkább futó és kondicionáló tréningeket tartottam. Szervezett, koncentrált játékot várok, mindenképp szeretnénk ponttal hazatérni.
A várható kezdőcsapat: Bákonyi – Lakó, Nagy Zs., Nagy I., Szűcs Á. – Busai, Nagy P., Nagy J., Ragó – Baji Á., Felföldi.
Sérült: Kerékgyártó. Eltiltott: Hompoth, Bencsik.

A további párosítás. Szombat, 14.30: Tiszaújváros–Dunakeszi, Salgótarjáni BTC–Putnok. Vasárnap, 13.30: DVTK II.–Maglód.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!