Sport

2012.03.29. 19:43

Könnyed magyar győzelem Algéria ellen

Tizenegy gólos győzelemmel zárta az Algéria elleni felkészülési találkozót a göteborgi olimpiai selejtezőre hangoló magyar férfi kézilabda -válogatott Gyöngyösön.

HEOL

Kapusparádé, a mezőnyben pedig rengeteg hiba. Magyar részről ez jellemezte a mérkőzés első felét. A 18. percig (6-6) fej-fej mellett haladtak  a csapatok, a játékrész hajrájában növelte a különbséget Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata. A szünet után a szinte teljes sorcserén átesett magyar válogatott 5-1 szériával kezdett.

Vadkerti Attiláék fokozatosan növelték előnyüket.  A 49. percben 23-13 állásnál számolhatott először tízet az 1500 fős gyöngyösi publikum. A találkozó utolsó harmada igazi örömjátékot hozott, csak a győzelem aránya volt kérdéses.

Magyarország - Algéria
29-18 (13-9)

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] Ezerötszáz ember előtt aratott győzelmet a magyar válogatott Gyöngyösön FOTÓ: Lénárt Márton
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!