Sport

2012.03.02. 10:30

Novajon hárman maradtak

Átalakult együttessel, s Ágó Ferenc személyében új edzővel kezdi a megyei I. osztály tavaszi idényét Novaj-Ostoros labdarúgó-csapata. A Füzesabony és az Andornaktálya alaposan feltöltötte a keretét.

HEOL

9. Novaj-Ostoros SE
Érkezett (14): Ágó Ferenc, Ágó Richárd (mindkettő Bélapátfalva), Szabó Dániel (Verpelét), Mirkóczky László (Besenyőtelek), Antalóczy Áron, Ivády Róbert, Bajzát László (mind Andornaktálya), Muhari Gergő (Tápiószecső), Vásárhelyi Tamás, Palkovics László (mindkettő Bogács), Kiss Tibor, Fehér Richárd, Erdélyi Pál (mind Parád), Kerecsendi Nándor (Noszvaj), Demkó Gábor (Füzesabony)
Távozott (14): Tompos Krisztián, Csanády Gábor, Nádasi Dávid (mind Bélapátfalva), Nagy Péter, Jánosi Márk, Járdán Krisztián (mind Füzesabony), Csontos Róbert, Baji György, Baji Péter, Barta Krisztián, Csohány Gábor, Dóczi István, Kiszály Péter, Szabó Richárd (mind Andornaktálya)

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] Az idén 50 éves Ágó Ferenc (balról) edzőként is bemutatkozhat FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

Ágó Ferenc, a novajiak játékos-edzője: – Február elején kerültem a csapat élére, így túl sok időnk nem volt megerősíteni a csapatot. A tavalyi együttesből mindössze hárman – Székely Krisztián, Porkoláb Péter, Sós Dániel – maradtak, az újonnan érkezők pedig minőségileg gyengébbek. Nagyon nehéz tavasz elé nézünk, de talán a kiesést el tudjuk kerülni.

10. Detk SE
Érkezett: –
Távozott (1): Tóth Dániel (Gyöngyöspata)
Labancz Róbert, a detkiek játékos-edzője: – Újonc csapatként remélem, hogy sikerül a tízben maradni. Ha lesz egy kis szerencsénk, akár feljebb is léphetünk.
 
11. Bélapátfalva SK
Érkezett (4): Tompos Krisztián, Csanády Gábor, Nádasi Dávid (Novaj-Ostoros), Szabó László (Mikófalva)
Távozott (3): Ágó Ferenc, Ágó Richárd (Novaj-Ostoros), Boros Gergő (Egerbakta)
Csákvári Dániel, a bélapátfalviak szakosztályvezetője: – Nem gondolnám, hogy gyengült a csapat, viszont rutinban megfogyatkoztunk. A hiányposztokat a helyi utánpótlásból igyekszünk pótolni. Szeretnénk tartani ezt a pozíciót, lehetőség szerint egy-két helyezést még javíthatunk.

12. Tarnaleleszi Meteor SE
Érkezett (4): Kelemen Gergő, Horváth Levente, Szatmári Gábor (mind Borsodnádasd), Török Richárd (Felsőtárkány)
Távozott (1): Bezzeg István (Istenmezeje)
Kifusz Dénes, a tarnalelesziek edzője: – Szerettük volna még jobban megerősíteni a csapatot, a rendelkezésre álló anyagiak azonban ennyit tettek lehetővé. Örömteli, hogy némi kihagyás után Lónyai István ismét játékra jelentkezett. Az őszhöz képest úgy gondolom, tudunk előrelépni. Szeretnénk az első tízben végezni.

Évadnyitó ligaértekezlet március 5-én

A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Társadalmi Elnöksége és az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága

március 5-én, hétfő 16 órakor tartja évadnyitó értekezletét Egerben a Dobó tér 6/a szám alatti épület földszinti tárgyaló helyiségében (a volt Stella Pizzéria helyén).

13. Füzesabony SC
Érkezett (8): Nagy Péter, Jánosi Márk, Járdán Krisztián (mind Novaj-Ostoros), Nagy Viktor (Felsőtárkány), Csóka Péter (Maklár), Kiss Zsolt (Szihalom), Veres Viktor (Egerszalók), Rézműves Csaba (Besenyőtelek)
Távozott (4): Áfra Gábor (Mezőnagymihály), Havellant Ferenc (Kunhegyes), Kaló Ádám (Egerszalók), Demkó Gábor (Novaj-Ostoros)
Vinczepap Ferenc, a füzesabonyiak edzője: – Elvileg erősödtünk, de hogy ezt az eredményességben mennyire tudjuk érvényesíteni, előttem is kérdéses. Az edzéslátogatottság továbbra sem túl szívderítő, bizonyára szükség lesz egy-két meccsre, hogy valós képet kapjak a csapatról.

14. Tarnaméra SE
Érkezett (1): Bettembuk Zsolt (Hevesi LSC)
Távozott (2): Uzelmann Ádám (Hevesvezekény), Tóth László (Pély)
Kovács János, a tarnaméraiak edzője: – Nem hinném, hogy gyengültünk volna, sőt, szeretnénk néhány helyezést javítani a tabellán. A felkészülésünk jól halad, bízom benne, hogy a sérülések is elkerülik a csapatot.

15. Andornaktálya SE
Érkezett (10): Tóth Balázs (Besenyőtelek), Csontos Róbert, Baji György, Baji Péter, Barta Krisztián, Csohány Gábor, Dóczi István, Kiszály Péter, Szabó Richárd (mind Novaj-Ostoros), Szarvas Kornél (Felsőtárkány)
Távozott (4): Antalóczy Áron, Ivády Róbert, Bajzát László (Novaj-Ostoros), Ancsán Attila (Gyöngyöshalász)
Pápai Zoltán, az andornaktályaiak játékos-edzője: – Természetesen szeretnénk elkerülni a kiesést, ebben komoly segítséget jelenthetnek az igazolások. Sajnos elég nagy a lemaradásunk a riválisok mögött, sorozatban kellene nyerni a mérkőzéseket. Bízom benne, hogy nem lesznek hiábavalóak az erőfeszítéseink.

Átigazolási körképünk előző része>>

Évadnyitó ligaértekezlet március 5-én A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Társadalmi Elnöksége és az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága

március 5-én, hétfő 16 órakor tartja évadnyitó értekezletét Egerben a Dobó tér 6/a szám alatti épület földszinti tárgyaló helyiségében (a volt Stella Pizzéria helyén). Az idén 50 éves Ágó Ferenc (balról) edzőként is bemutatkozhat FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!