Sport

2012.03.09. 07:24

Zolnai Sándor a márciusi győztes

Hagyományosan jó hangulat, parázs csaták és újoncok jellemezték a szeporszag.hu sakkversenyt az Agria Park Vásártér termében.

HEOL

Az újoncoknál a jelszó „idősebbek is elkezdhetik” volt, mert a négy kezdő átlagéletkora 60 év volt. Először nehezen barátkoztak meg a gyors időbeosztással (15-15 perc/parti), de a végére belendültek. Sokan még csak most fedezik fel az Agria Parkban, hogy mindennap lehet sakkozni és logikai játékokat játszani.

A végeredmény: 1. Zolnai Sándor (7 meccs/7 pont, Egri SR SK), 2. Paál András (7/6, Hevesi SE), 3. Bódi Tamás (7/5 Pásztó/Andornaktálya SE), 4. Stekkelpach Jennifer (7/5, Egri Vasas SE), 5. Szegő Krisztián (7/4,5, Andornaktálya SE), 6. Csomor Ervin (7/4,5, Domoszló). A legjobb Maklári SE játékos Farkas Csaba (7/4) lett, aki összetettben a 7. helyen végzett.

Szombaton rendezik a hagyományos reversi (fordítós) versenyt, amelyre várják az érdeklődőket. A sakkfoglalkoztató hétköznap 16 és 18 óra között, szombat és vasárnap 9 és 12 óra között várja 5-99 éves korig a játékosokat.

Címkék#egér#sakk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!