Sport

2012.05.18. 18:40

Salamonnal együtt Gór Nagy is érkezik a ZF-Egerhez

Három távozó mellett két új szerzemény csatlakozott a ZF-Eger férfi vízilabda csapatának 2012/2013-as keretéhez – derült ki az Egri Vízilabda Klub pénteki sajtótájékoztatóján.

F. B. I.

Mint arról korábban beszámoltunk: Hosnyánszky Norbert Szolnokon folytatja pályafutását. Az olimpiai bajnok pólóson kívül a három idegenlégiós szabálynak Naganuma Acusi „esett áldozatul”, a japán játékos máshol folytatja, de Binder Szabolcs sem marad a klub játékosa.

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] Gór Nagy Miklós (jobbra) kezet adott Bárány Attilának a megállapodásra Fotó:Lénárt Márton
[/caption]

Érkezőként a Honvéd két kiválóságát, Salamon Ferencet és Gór Nagy Miklóst mutatta be Bárány Attila, az EVK ügyvezetője. Utóbbi vízilabdázó ismerős lehet a Bitskey-uszodában, ugyanis a „Gerendás-éra” kezdetén már láthatta a közönség egri színekben játszani.

Salamon leginkább az őszi Magyar Kupa elődöntőről ugorhat be, amikor is ötször terhelte meg Szécsi Zoltán hálóját. A keret tizenötödik tagja az OB I-ben idén már bemutatkozott, még mindig ifjúsági korú Lőrincz Bálint lesz. A pár hete véget ért bajnokság ezüstérmese ugyan a következő szezonban is csökkenő költségvetésből próbálja fenntartani az eddigi szintet, úgy tűnik, a megfiatalított keret még így is a bajnoki címért versenyezhet majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!