Sport

2013.02.18. 16:06

Ingyenes szurkolói járatot indít a GYKK Balatonfüredre

A Gyöngyösi Kézilabda Klub vezetése úgy döntött, ingyenes szurkolói járatot indít a B. Braun Gyöngyös csapatának utolsó idegenbeli mérkőzésére.

HEOL

A Gyöngyösi Kézilabda Klub szeretné meghálálni a szurkolók egész éves biztatását, ezért a B. Braun Gyöngyös csapatának utolsó idegenbeli mérkőzésére ingyenes szurkolói járatot indít Balatonfüredre. A B. Braun Gyöngyös szombaton az FTC-PLER Budapest felett aratott győzelmével gyakorlatilag biztosította helyét a legjobb hat között, így a felsőházi rájátszást — ha az utolsó néhány fordulóban minden a papírforma szerint alakul — a gyöngyösi együttes részvételével rendezik.

A B. Braun Gyöngyös szombaton remek teljesítményt nyújtva fontos ütközetet nyert meg az FTC- PLER Budapest csapata ellen. A hazai pályán begyűjtött két ponttal az együttes előnye ötpontosra nőtt a tabella hetedik helyén szereplő Balatonfüred előtt, így - ha a Balatonfüred nem győzi le a jóval esélyesebb Pick Szegedet a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzésen - a gyöngyösi alakulat megszerzi a hatodik helyet az alapszakasz végén, és részt vehet a felsőházi rájátszásban. A siker persze úgy lenne teljes, ha a csapat a következő fordulóban Balatonfüreden is bizonyítani tudná, hogy megérdemelten jutott a legjobb hat közé, ehhez pedig az együttest egész évben kitartóan biztató szurkolók támogatására is szükség lesz.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub vezetése ezért úgy döntött, ingyenes szurkolói járatot indít Balatonfüredre, hogy a szurkolók együtt ünnepelhessenek a csapattal.

— Szeretnénk köszönetet mondani szurkolóinknak az egész éves kitartó segítségért, a sikereket ugyanis közösen értük el — mondta Marczin Zsolt klubelnök, aki hozzátette: úgy döntöttek, hogy a célok elérését a szurkolókkal közösen, egy balatonfüredi út során kívánják megünnepelni. - Legyen ez egy olyan út, ahol mindenki felhőtlenül élvezheti a gyümölcsét annak a munkának, amit az elmúlt évben a csapatért tett vezetőként, edzőként, játékosként vagy éppen szurkolóként, hiszen mindnyájan azonos célokért küzdöttünk. Ezért szeretnénk, ha minél többen elkísérnének bennünket Balatonfüredre, ahol az alapszakasz utolsó idegenbeli mérkőzését játsszuk.

A találkozót február 22-én, pénteken 18:00 órától rendezik Balatonfüreden, a Balaton Szabadidő- és Konferencia Központban, az ingyenes szurkolói busz 15:00 órakor indul majd a gyöngyösi Városi Sport- és Rendezvénycsarnok elől. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni a [email protected] e-mail-címen vagy a 37/300-375-ös telefonszámon lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!