Sport

2013.10.26. 07:57

Molnár visszafoglalhatja helyét az Egri FC kispadján

Az Ebesi KKSE hatvani vendégjátéka jelenti a labdarúgó NB III. Keleti csoportja 11. fordulójának talán legnagyobb érdeklődéssel várt megyei találkozóját.

Sike Károly


FC Hatvan (3.)–Ebes KKSE (7.)
Hatvan, Népkerti spt., szombat, 14.30. V.: Pillók Ádám (Fodor R., Temleitner K.)
 A Zagyva-partiak Nagy Gábor irányításával az elmúlt két mérkőzésen négy pontot szereztek, míg az ebesiek eddigi négy idegenbeli mérkőzésükből hármat elveszítettek.

– Azzal, hogy legutóbb Tiszaújvárosban 75 percig emberhátrányban futballozva is győzelmi esélyeink voltak, a csapat megmutatta, hogy igenis joggal tartozhat a csoport meghatározó együttesei közé – fogalmazott Nagy Gábor, a hatvaniak megbízott edzője. – Ismét kapott gól nélkül zártunk, amely a védelmünk stabilitását mutatja

Az Ebes ellen is felvállaljuk majd a támadójátékot, s úgy érzem, ha élni tudunk a kialakított lehetőségekkel, megnyerhetjük az összecsapást.
 A várható kezdőcsapat: Horváth A. – Szabó B., Gyarmati, Barthel, Ficsor – Székesi, Franyó – Surányi, Mundi, Bodnár – Simon M. (Horváth S.) Sérült: Hibó, Bárkányi, Juhász B., Kóczián. Eltiltott: Sebe.
 
Nyírbátori FC (12.)–Fortress-Felsőtárkány (9.)
Nyírbátor, szombat, 14.30. V.: Nazsa Tamás (Tőkés R., Berecz A.)
A legutóbbi három mérkőzésén mindkét csapat nyeretlenül zárt, a tárkányiak neve mellett ez idő alatt két döntetlen szerepel.
– Nehéz sorozaton vagyunk túl, az elmúlt fordulókban szerzett minden egyes pont sokat számíthat a végelszámolásnál – emlékeztetett Vígh Ferenc, a felsőtárkányiak játékos-edzője.

– Ezúttal a tabellán ugyan szerényebb helyen álló együttessel találkozunk, de ahogy azt már annyiszor hangsúlyoztam, itt egyetlen csapatot sem vehetünk félvállról. A kilencedik helyünkön még sokat javíthatunk, ám ehhez mindenkitől maximális alázatra lesz szükség. Csak csapatként érhetünk el sikereket.
 A várható kezdőcsapat: Roza – Szurkos, Kaszás, Elek, Kasza D. – Barzsó, Balogh D., Hajdu, Vágó, Laurinyecz – Montvai. Sérült: Katona, Kálmán. Eltiltott: –.
 
Egri FC (14.)–Veresegyház VSK (16.)
Eger, stadion, szombat, 14.30. V.: Papp Ákos (Horváth K., Vad A.)
Mióta Molnár Róbert átvette Vojtekovszki Csaba helyét, a megyeszékhelyi gárda még nem kapott ki, a mérleg egy győzelem és négy döntetlen. Ezzel szemben a vendégcsapat még nyeretlen, bár legutóbb pontot szerzett a REAC gárdájával szemben.

 – Újabb fordulat állt elő a személyem kapcsán, miután az MLSZ-től kapott tájékoztatás szerint a hiánypótlásra benyújtott okiratok után edzőként is visszafoglalhatom a helyem a csapat kispadján – tájékoztatott Molnár Róbert, az egriek megbízott edzője. – A debreceni pontszerzés – amiben a játék képe alapján több volt – bizakodásra adhat okot, ebből feltétlenül erőt szeretnénk meríteni. Immár magunkkal szemben is nagyobb az elvárás, s tudjuk, az ilyen győzelmek a legnehezebbek.

A várható kezdőcsapat: Illyés – Molnár T., Szabó R., Fenyvesi, Mikó – Varga M., Ablonczy, Milics – Nagy T., Háda – Borlean (Milovanovics). Sérült: Topcsagics, Haburcsák. Eltiltott: Palcu.

A további párosítás. Szombat, 14.30: Létavértes–Putnok, Kazincbarcika–Debreceni VSC-DEAC, Cigánd–Tiszaújváros, Hajdúböszörmény–FTC II. A REAC–Jászapáti találkozót november 27-én játsszák, a fővárosiak ugyanis meghívásra Vietnámban vesznek részt hat csapatot felvonultató tornán.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Molnár Róbert hivatalosan is utasítást adhat Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!