Sport

2014.04.04. 20:01

Védj jól és mehetsz Angliába!

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) edző instruktora és minőség ellenőre is jelen lesz az 5. Egri Nemzetközi Kapustáborban, ahol a legjobbak számára nem akármilyen lehetőséget kínálnak a szervezők.

B. Cs.

Fotó:

– A tábor végén a legjobbnak talált 13 év alatti, a legkiválóbb 15 éven aluli és a legjobb 17 év feletti kapus teljes ellátással, ingyen eltölthet egy hetet Angliában, ahol a fiatalok esélyt kapnak arra, hogy Premier League- vagy Championship -csapatnál próbajátékon szerepeljenek – „dobta” magasra labdát Illyés Dániel. A július 6. és 12. között a  Leányka úti Sportcentrumban sorra kerülő kurzus szervezését magára vállaló Egri Kapus Akadémia-Fiatal Labdarúgó Kapusokért Alapítvány frontembere azt is örömmel jelentette be, hogy a program sztárvendége Billy Stewart.

[caption id="" align="alignleft" width="340"] A repkedés sokat érhet Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Billy jelenleg az Everton FC hivatalos játékos megfigyelője, aki a 18 éven aluli próbajátékosokat kutatja – magyarázta Illyés Dániel. – Az Angol Labdarúgó Szövetség edző instruktora és minőség ellenőre az első szinttől az A licencig. Az elmúlt tizenkét hónapban a privát akadémiáján keresztül próbajátékosokat helyezett el az Everton, a Bolton, a Wigan, a Manchester City, a Blackpool, az Ipswich Town és a Blackburn Rovers csapatánál is. Tavaly év végéig az angol U19-es és U20-as válogatott kapusedzőjeként ténykedett, valamint évekig dolgozott az északír U17-es, U19-es és U21 válogatott kapusedzőjeként. Rafa Benitez főnöksége alatt kapusedzőként segített Liverpool FC csapatát.

A magyar válogatott és a Bolton Wanderers FC elsőszámú hálóőre, Bogdán Ádám ebben az évben is többféle kapusfelszerelést, aláírásával ellátott kapuskesztyűt és mezt ajánlott fel a táborban rendezendő kapusháborúra.
Jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehet.
Bővebben: www.egrikapusakademia.hu/hu/nemzetkoezi-kapustabor-2014

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!