Sport

2016.05.09. 16:39

Örökbérlet a 90 évesnek

Kilencvenedik születésnapja alkalmából élethosszig tartó strandbérletet kapott ajándékba az Egri Termál- és Strandfürdő vezetőségétől Kőteleky Dénes.

V. M.

Fotó: Daniel Beran

– Dini bácsi személyében régi vendéget köszöntünk, aki a napokban töltötte be 90. életévét – e szavakkal üdvözölte Lugosi Dénes ügyvezető a törzsvendéget. – Ezért több tételből álló meglepetéssel készültünk neki. Ötven éve részese a termálfürdő életének. Felvesszük a halhatatlanok társaságába, örökbérlettel és egy törölközővel jutalmazzuk. Azt kívánjuk, minél tovább vehesse igénybe a kártyát.

Kőteleky Dénes szerint az egészségét jórészt a termálvíznek köszönheti.

– Egerbe 1950. szeptember 1-jén érkeztem, építészmérnökként tevékenykedtem a városban – kezdte szavait a 90 éves bácsi. – A Bárány uszodába kezdtem járni, és a vízilabda-szakosztály vezetőségében is tevékenykedtem. Minden nap csaknem egy órát úszom 1955 óta. A termálvíznek köszönhetem az egészségemet, sokat tartózkodom a gyógyvízben.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Kőteleky Dénes (balról) és Lugosi Dénes Fotó: Berán Dániel
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!