LABDARÚGÁS

2019.11.21. 15:33

A Pétervásárának győzni kell az őszi dobogóhoz

Három mérkőzés maradt hátra a megyei I. osztályú bajnokság őszi idényéből.

B. Cs.

A gyöngyösiek (sötét mezben) meg akarják lepni a péterkeieket Fotó: Czímer Tamás

Fotó: CZIMER TAMAS

Az 5. fordulóban azért halasztották el a találkozókat, mert a Magyar Kupa országos főtábláján volt érdekelt Egerszalók, Pétervására és Heves csapata.

Szombat, 13.00:

ENERGIA SC GYÖNGYÖS (10.)–PÉTERVÁSÁRA (4.)

Gyöngyös, Sport út. V.: Várallyay Miklós (Kasza, Nagy Péter).

Egy évvel ezelőtt őszi másodikként vonulhatott téli pihenőre a gyöngyösi gárda. Idén más célokért küzd az Energia SC, a dobogós helyek a Pétervására számára kínálnak kihívást. Vendégsiker esetén (igaz, képletesen) a szezonvégi bronz borítékolható, sőt az ezüstre is van némi remény, igaz, ehhez az (is) kellene, hogy a makláriak idegenben legyőzzék az egerszalókiakat. A mátraaljaiak ebben a bajnoki évben, házigazdaként hat mérkőzésből egyedül az egriek ellen győztek (1–0).

A gyöngyösiek (sötét mezben) meg akarják lepni a péterkeieket Fotó: Czímer Tamás

EGERSZALÓK (2.)–MAKLÁR (11.)

Egerszalók. V.: Lucián János (Darók, Gergely).

Erős, masszív, jó játékerőt képviselő gárda a hazai, önbizalmát vesztett, több sebből vérző együttes a vendég oldalon. Ha ebből a párharcból győztesen kerül ki a szalóki társaság (amire azért jelentős esély mutatkozik), akkor üldözőként hét egységre közelíti meg az éllovast Sivák Sándor csapata. A pontok otthon tartása minimális elvárás Ficzere Péterékkel szemben, akik szezonbeli hat hazai meccsük közül ötöt megnyertek, egyszer pedig döntetlent játszottak.

HEVESTHERM-HEVESI LSC (8.)–BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT (9.)

Heves. V.: Szigetvári Zsolt (Juhász Á., Király).

Helyezésben egy, pontszámban hét a különbség a két gárda között. Amennyiben a hevesiek győznek, akkor erősíthetik a pozíciójukat a középmezőny elején, ha viszont a besenyőiek diadalmaskodnak, abban esetben legalább jókedv lesz az idény befejezéséhez a vártnál gyengébben sikerült ősz lezárásaként.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában