KÜZDŐSPORT

2020.01.26. 11:53

Caldwell feladásra kényszerítette Boricsot

A sirokiak 26 éves MMA-harcosa elszenvedte első vereségét.

S. K.

Borics Ádám (jobbról) nem ilyen befejezésre számított Fotó: ocregister.com

Fotó: Photo by Hans Gutknecht, Los Angeles Daily News/SCNG

Borics Ádám elszenvedte profi pályafutása első vereségét. A sirokiak 26 éves MMA-harcosa valamivel kevesebb mint két és fél perc után feladta az amerikai Darrion Caldwell elleni negyeddöntőt a Bellator 238 pehelysúlyú GP-sorozatában. A kaliforniai Inglewoodban rendezett gálán a magyar harcos jól kezdett, ám a földharcban az amerikai bizonyult jobbnak: egy hátsó fojtással 2:20 perc után feladásra kényszerítette Boricsot.

– Megszakad a szívem. Nagyon sajnálom. Köszönöm, hogy velem voltatok – fogalmazott közvetlenül a mérkőzést követően a „Kölyök”, akinek a mérlege így összességében 14–1-re, a vegyes harcművészetek második számú szervezeténél, a Bellatornál pedig 5–1-re módosult. Borics a GP-sorozat első fordulójában a szervezet korábbi világbajnokát, a szontén amerikai Pat Currant egy repülő térdrúgással intézte el.

A győzelmének köszönhetően Caldwell továbbra is versenyben van a sorozatban a végső győztest illető 1 millió dolláros pénzdíjért. Az elődöntőben a 16–0-s mérleggel álló, favoritnak számító A. J. McKee-vel találkozik.

Borics Ádám (jobbról) nem ilyen befejezésre számított Fotó: ocregister.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!