LABDARÚGÁS

2020.01.15. 16:38

FC Hatvan: az NB II-ben folytathatja a 21 éves támadó

A múlt héten kinevezett Gulyás Gábor irányításával elkezdte a felkészülést az NB III-as FC Hatvan csapata.

B. Cs.

A ráhangoló edzések után szombaton játssza első meccsét az FC Hatvan csapata Fotó: Albert Péter

A Népkerti Sporttelepen tartott első tréningről Czibolya Gábor és Sárközi Szabolcs sérülés, Labát Krisztofer betegség miatt hiányzott, míg Vitalij Zagijev és Bogdán Maxim még nem tért vissza Ukrajnából. Ugyanakkor Torda Patrik Vácott látott munkához. Elképzelhető, hogy a 21 éves középpályás visszatér az NB II-es egylethez.

A ráhangoló edzések után szombaton játssza első meccsét az FC Hatvan csapata Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

– Azt kaptam a fiúktól, amit előzetesen vártam – fogalmazott a klub honlapján Gulyás Gábor. – Tetszett a játékosok hozzáállása, úgy látom, fogékonyak lesznek a munkára és remélem, ez végig kitart majd. Az első tréningen rávezető jelleggel kis játékok és egymás közötti labdázás szerepelt a programban. A héten mindennap egyet edzünk, szombaton pedig sor kerül az első felkészülési mérkőzésre.

A tréner hozzátette: igyekszenek több poszton erősíteni, és már a hét második felében várható próbajátékosok érkezése, de csak olyan labdarúgót kívánnak szerződtetni, aki valóban azonnali erősítést jelent.

Az NB III. Keleti csoportjának 14. helyén álló hatvaniak a Pest megyei I. osztályban harmadik Nagykátát szombaton 10.30-tól fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában