KÜZDŐSPORT

2019.09.30. 20:54

Salgó Fight Night: a markazi Tresó egyhangú pontozással nyert

„Balla Tamás edzővel sokat dolgoztunk, hogy minden a helyén legyen.”

B. Cs.

Tresó Roland (jobbra) elérte a célját Beküldött fotó

A Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban kilencedik alkalommal rendezett thai boksz gálán a Salgó Fight Night tíz esti összecsapása igazi csemegét szolgáltatott a küzdősportok szerelmeseinek. Az eseményen visszatérő fellépőnek számított Tresó Roland. Az Eger Shootfighters markazi harcosa a profi K-1 szabályrendszerben, 3x3 perc csatát vívott a pásztói Zen Mushin Do Harcművészeti Egyesület fiatal MMA-versenyzőjével, Matyóka Márióval. A –72,5 kg-os súlycsoportban rendezett összecsapáson Balla Tamás tanítványa egyhangú pontozással nyert.

Tresó Roland (jobbra) elérte a célját Beküldött fotó

– Örülök, hogy ismét meghívást kaptam a nagyszerű, színvonalas és jól szervezett küzdősport gálára – mondta Tresó. – A felkészülésem jól sikerült, a megbeszélt súlyhatárt szépen hoztam. Az edzőmmel sokat dolgoztunk, hogy minden a helyén legyen. A mérkőzést higgadtan és tudatosan csináltam végig, ami meghozta az eredményt. Köszönöm mindenkinek, aki segítette a felkészülésemet és valamilyen formában támogatott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában