LABDARÚGÁS

2019.12.03. 18:02

Tarnamente SSzE: mindent megtesznek, hogy a foci haza térhessen

Több mint százan vettek részt a kápolnai évzárón.

B. Cs.

A megyei III-as felnőttcsapat az első helyről várja a tavaszt Fotó. Lénárt Márton

– Nagyon boldog vagyok, hogy már itt tart a futball a Tarna mentén, rengeteg munkaóra fekszik ezekben az eredményekben és a sikerekben – vezette fel az estet Kollár Tamás. A Tarnamente Sport és Szabadidő Egyesület elnöke a kápolnai Három Hárs Művelődési Házban üdvözölte a több mint száz résztvevőt, akik az óvodás korosztálytól a felnőttekig alkották a klub évzáró rendezényére meghívottak sorát. Az egylet első embere beszámolt róla, hogy jól haladnak az öltözőépület munkálataival, és reményeik szerint januárban átadhatják a létesítményt. – Az utánpótlásképzés átszervezése fontos cél jelent, amelyben a Bozsik-program mellett szorosabb együttműködést képzelünk el a Mészöly Focisulival és a térség óvodáival, iskoláival – emelte ki Kollár.

Kollár Tamás (jobbra) és Mészöly Focisuli vezetője, Mészöly Géza Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fehér Krisztina a Bozsik-programot foglalta össze, és örömét fejezte ki a gyarapodás miatt. Tavaszra az óvodásoknál szeretnék megteremteni a minimum kétcsapatnyi létszámot.

Ugyancsak utánpótlásedzőként Farkas Rudolf (U15) és Póka Zsolt (U19) gratulációját fejezte ki a felnőtt csapat őszi első helyéhez, és a korosztályos csapatok tavaszi jó szereplésében bízva, célként a dobogós helyezések elérését tűzték ki. Erre minden esélyük megvan, ugyanis csupán kettő, illetve négy pont a hátrány a második helyezett mögött. A megyei III. osztály Keleti csoportjában éllovas felnőtt gárda technikai vezetője, Sasvári László arról szólt, hogy az őszi idény vége felé kezdett összeállni a csapat.

– Akadtak kiemelkedő, közepes, és rendkívül gyenge mérkőzéseink, amelyeken a jövőben javítani kell, hogy a bajnokság végén aranyérmet ünnepelhessünk – mondta Sasvári, egyben köszönve a támogatást és a játékosok hozzáállását.

A megyei III-as felnőttcsapat az első helyről várja a tavaszt Fotó. Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Ahogy Kompolt község polgármestere, Balázs Zoltán, úgy az egyesület egyik legfőbb támogatója, a Teremtő Kft. vezetője, Besenyei András is biztosította a jelenlévőket, hogy a jövőben is mindent megtesznek a klub biztonságos működése érdekében.

– A legnagyobb segítséget a szülőktől kaptuk, főként az utazások lebonyolításához – emelte ki Krisztián Gábor. A szakosztályvezető közölte, hogy a jövőre tervezik új kisbusz vásárlását, és Szalóki Péter alpolgármester segítségével megoldódhat az utaztatás problémája.

Kollár Tamás rendkívül hálás volt a segítségért, a támogatásért, de főleg a rájuk szánt szabadidőért.

– Sok ember munkája kellett hozzá, hogy egyáltalán idáig eljuthattunk. Köszönet a támogató Kál, Kápolna, Kompolt, Nagyút és Sirok önkormányzatának, Besenyei András vállalkozónak, a Nagyút-Aszfaltnak, a szülőknek, a játékosoknak, az edzőknek és nem utolsó sorban családjainknak, akik végig mellettünk álltak és támogattak. Hiszünk a jó folytatásban, és mindent megteszünk, hogy mihamarabb haza térhessen a foci a Tarna mentére – zárta szavait Kollár Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában