LABDARÚGÁS

2019.05.11. 10:33

U19: újra a felsőtárkányiak a bajnokok

Három fordulóval a 2018/19-es bajnokság vége előtt már aranyéremnek örülhettek a felsőtárkányiak a megyei U19-es pontvadászat I. osztályában.

B. Cs.

Az edzőként Bajkó Csaba által felkészített tárkányiak a bajnoki címet pénteken Andornaktályán biztosították be. A Marshall-ASE vendégeként 5–1-re győztek Tanner Tamásék úgy, hogy Lakatos Martin négyszer talált a kapuba, míg Szklenár Norbert egyszer volt eredményes. A hazaiak gólja a korábban a tárkányiaknál futballozott Nagy Bence Gergő nevéhez fűződik.

Nagy volt az öröm pénteken a tárkányiaknál. Beküldött fotó

Az első helyen álló gárda a lejátszott 23 mérkőzéséből huszonkettőt megnyert, és csupán egyszer döntetlenezett. A 67 ponthoz 142–18-as gólkülönbség párosul. A csapat legeredményesebb játékosának Lakatos Martin számít, a 16 éves támadó eddig 39 alkalommal késztette megadásra az ellenfelek kapusát.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

 

A címet védett bajnokcsapatra még három mérkőzés vár az idei szezonban. Május 19-én a Bélkő SE-Bélapát (otthon), május 26-án a Besenyőtelek (idegenben), június 2-án pedig a Lőrinci (otthon) jelent kihívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában