Sztárvilág

2009.05.20. 17:58

Súlyos testi sértés! Annácska fél évet kapott!

Miután a másodfokú ítélet is megszületett, most már biztos: Kelemen Anna bűncselekményt követett el, ezért féléves felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Legalább a börtönt megúszta: fél év felfüggesztettet kapott a playmate.
[/caption]Ha börtönbe nem is kell vonulnia a playmate-nek, bűnhődnie mégis kell, hiszen a bíróság másodfokúon is bűnösnek találta Kelemen Annát gondatlanságból okozott súlyos testi sértés és segítségnyújtás elmulasztása miatt. Az eljárás azért indult meg másfél évvel ezelőtt, mint kutyagazda tétlenül szemlélte, hogy a kutyája, Zeusz a nyílt utcán nyomorékká marcangoljon egy idős asszonyt – írja a Blikk. Az idős asszony azóta sem tudja ellátni magát bénult jobb karjával, ezért őszre már kitűzték ügyében a 6 milliós kártérítési pert.

Zeusz már többször is támadott

Közismert, hogy Annácska hírhedt kutyája nem először támadt rá az emberekre a nyílt utcán. Az egyik támadás alkalmával Zeuszra épp testvére vigyázott – Kelemen Anna külföldön tartózkodott – amikor az állat egy 11 éves kislánynak esett neki, mert az közeledni mert felé.

A gyerek olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani, ahol műtét várt rá. Az áldozat ügyvédje, Szűcs A. Gábor ajánlatosnak tartaná, ha Annácska szájkosarat tenne kedvencére, vagy a Közigazgatási Hivatal jogerős határozata szerint a kutyáját leadná a hatóságoknak.

Nagyon kell vigyáznia magára a szőkeségnek az elkövetkezendő két évben, hiszen, ha ebbe az időszakban bármilyen egyéb bűncselekmény miatt eljárás indul ellene, akkor a most kiszabott fél év börtönbüntetést is le kell töltenie.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!