Sztárvilág

2010.09.30. 10:36

Balázs apja nem beszél többet

Sebestyén Balázs édesapja ma már úgy gondolja, jobb ha a nyilvánosság kizárásával próbál újra kapcsolatba lépni fiával. Apa és fia között olyan rossz a viszony, hogy a nagypapa még 11 hónapos unokáját sem látta.

NANA.HU

Nyilatkozatstopot jelentett be Sebestyén Balázs édesapja. Ezt is persze egy napilap hasábjain... Az apa ugyanis rájött: jobb lesz, ha a nyilvánosság kizárásával próbál meg újra közel kerülni fiához, aki azóta haragszik rá, mióta a férfi elvált és elköltözött otthonról. A gyerekkori válás akkora traumát okozott a műsorvezetőnek, hogy egyáltalán nem áll szóba apjával, s fiát, Benettet sem láthatja.



Múlt héten azonban Balázs egy interjúban – ahol először beszélt kapcsolatukról – azt mondta, számára az a cél, hogy rendezzék viszonyukat. Korábban, amikor a taxisként dolgozó édesapa a médiához fordult segítségért – hogy visszaszerezze fia bizalmát – próbálkozása kudarcba fulladt, hiszen Balázs sokáig nem beszélt az eltitkolt családi problémáról, de most beindult valami.

A folytatás és a galéria itt >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!