Könyv helyett

2019.03.04. 14:00

Mozivászonra kerülhet Hosszú Katinka

Az Iron Lady szerint egy filmmel több embert tudna megszólítani, mint életrajzírással.

Hangcsou, 2018. december 15. Hosszú Katinka, miután megnyerte a nõk 200 méteres vegyesúszásának döntõjét a kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokságon 2018. december 15-én. MTI/EPA/Roman Pilipej

Forrás: MTI

Fotó: EPA / Roman Pilipej

A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Borsnak számolt be új ötletéről.

„Ez a film egy mélyebb hangvételű mű lenne, amely nem csak egy évemet dolgozná fel.

Nagyon sok minden történt velem az elmúlt időszakban, rengeteg dolog megfogalmazódott bennem, amit ki szeretnék adni magamból.

Korábban a könyvírás is sokat segített, hiszen újra feleleveníthetem a velem történt eseményeket, jobban átgondolva le tudom vonni belőle a tanulságot” – fogalmazott Hosszú.

A sportoló igen intenzív időszakot tudhat maga mögött mind a sport, mind a magánélet terén. A napokban mondták ki válását volt férjétől és edzőjétől, az amerikai Shane Tusuptól. A sportéletben azonban lendülete töretlennek tűnik: új mesterével, Petrov Árpáddal sikert sikerre halmoz, és az üzleti életben is tovább bontogatja szárnyait, ugyanis klubtulajdonosként beszállt az új úszóligába, az ISL sorozatba – sorolja az eseményeket a Bors cikke.

Mint írják, a film több helyszínen játszódna, mivel Katinka rengeteget utazik.

Az úszó magyar stábbal tervez dolgozni, és forgatási helyszínként Magyarország mellett jelentős szerepet kapna Los Angeles is, ahová egyetemre járt.

Borítókép: Hosszú Katinka 2018. december 15-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában