Választás 2010

2010.04.27. 16:46

Már az önkormányzati választásra készülnek Gyöngyösön

Gratulált a győzelemhez Balázs Józsefnek Hiesz György, s elmondta: már az önkormányzati választásra készülnek a szocialisták Gyöngyösön.

J. M.

Gratulálok Balázs József kollégámnak a választási győzelemhez! Bízom abban, hogy jó képviselője lesz a térségnek, és nem felejti el, hiszen már polgármesterként is nagyon jól tudja, hogy Gyöngyös és környéke milyen gondokkal, problémákkal küszködik – mondta sajtótájékoztatóján Hiesz György Gyöngyös polgármestere, aki egyben az MSZP Gyöngyösi Szervezetének pártelnökeként értékelte az országgyűlési választásokat.

A politikus szerint az MSZP az elmúlt 8 év alatt sokat hibázott, a kormány körüli korrupciós ügyek is sokat ártottak, az ellenzék pedig nem úgy végezte a dolgát, ahogy kellett volna és a válság is megnehezítette a helyzetet. Hangsúlyozta: a helyi szocialista jelöltnek nem tett jót azok a kampányszlogen sem, miszerint a városban és a térségben semmilyen fejlődés nem történt, ugyanis ez egyáltalán nem igaz.

Hiesz György elmondta: a párt már az önkormányzati választásra készül, és ismertette a képviselőjelöltek névsorát. E szerint változás lesz a 2. számú körzetben, itt Balázs Ernő helyett Wachtler István, a főiskola rektorhelyettese, a 3.-ban Bozsik István helyett Jávorszki Zoltán gépészmérnök, a 7.-ben Maka Piroska, a 8.-ban Horváth Attila helyett Tóth Szabolcs, a 10.-ben Schäffer Gyula helyett Szén Gabriella, míg a 13.-ban Kovács István mérnök-közgazdász indul új képviselőjelöltként. A többi körzetben a jelenlegi képviselők indulnak újra az MSZP színeiben. A helyi szocialisták polgármester-jelöltje Hiesz György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!