Választás 2010

2010.04.14. 18:08

MDF, SZDSZ, Civilek: Veszítettek, de egyelőre nem adták fel

Az MDF országos választmányának jövő szombati ülése előtt a Heves megyei választmány kialakítja a saját álláspontját a párt további sorsával kapcsolatban - mondta Nyerges Andor a párt megyei elnöke.

R. M.

Nyerges Andor szerint méltatlan csatározások zajlottak az MDF-en belül, nem használt az SZDSZ-szel való „közösködés”, ezek a hibák előrevetítették a várható bukást, de maga Nyerges fegyelmezett párttagként nem kívánt „kibeszélni”, bár a belső fórumokon mindig hangoztatta a véleményét.

Borsos Lászlótól, az SZDSZ megyei elnökétől – aki egyébként MDF-színekben indult a pétervásárai választókerületben – annyit tudtunk meg, hogy a második forduló után születik döntés a párt jövőjéről. Laboda Csaba, az országos listát állított, ám szintén sikertelen Civil Mozgalom Heves megyei vezetője pedig akként nyilatkozott, hogy teljes erővel készülnek az önkormányzati voksolásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!