Választás 2010

2010.04.25. 23:40

Vona Gábor megajándékozta Balázs Józsefet

Nemcsak gratulációkat és öleléseket kapott Balázs József a gyöngyösi körzet nyertese, hanem egy üveg italt is, méghozzá Vona Gábortól.

S. P.

Gyöngyösön a heol-nak, aztán a városi tévének, majd a helyi rádiónak adott interjúkat Balázs József, a Fidesz nyertes képviselő-jelöltje, egyben a párt megyei elnöke. A Kolping-házban bő kétszáz szimpatizáns várt rá. Míg az utcán várakoztunk, egy fiatal pár érkezett, akik - mint később megtudtuk - Vona Gábor ajándékát, egy üveg italt - talán bort, vagy pezsgőt - hoztak. A palackot végül dr. Tatár Lászlónak, a Fidesz városi elnökének adták át, mondván: már nem tudják megvárni Balázst.

Szűk tíz perc múlva megérkezett a nyertes, a nagyteremben épp Orbán Viktor beszédét nézték tévén az egybegyűltek, de amikor Balázs a színpadra lépett, lehalkították a készüléket. A nyertes elsőként köszönetet mondott mindenkinek, aki segített, munkával, szavazattal, majd az ünneplés után következő hétköznapokról, a felelősségről, a munkáról beszélt.


Eztán sok-sok szimpatizánssal szorított kezet, majd előkerültek a poharak, és ismét felhangosították a tévét is. Épp Lendvai Ildikó beszélt, jelentékeny üdvrivalgás fogadta a lemondásáról szóló bejelentést. A továbbiakban - bár ezt már nem vártuk meg - bizonyára nagy keletje támadt a babgulyásnak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!