Gazdaság

2009.10.19. 10:06

Kreatív hajvágás, extravagáns formavilág, műhelytitkok

Divatfrizurák, műhelymunkák, mesteri művek és mesterfogások, művészi inspirációk, lélegzetelállító precizitás és professzionalizmus - ezt mind láthatták az érdeklődők a Brelil Professional bemutatóján.

PR-cikk

A mai nehéz gazdasági helyzetben mind a szépségiparban, mind az élet más területein nagyon fontos a megújulásra való képesség és a nyitottság. A kozmetikai cikkek piacán manapság érdekes tendenciák zajlanak le, hiszen egyre jobb termékek jelennek meg az üzletek polcain, amik azt ígérik, hogy a vendég otthon, a hozzá nem értésével körülbelül ugyanazt a színvonalat érheti el, mintha egy szakember segítségét vette volna igénybe. Ez persze nem igaz. Ezt igazolva mutatja be a Brelil Professional őszi-téli trendjeit egy turnésorozat keretein belül, neves mesterfodrászok tolmácsolásában.

A cég Eger legnagyobb bevásárlóközpontjában tartott szombaton bemutatót. Az őszi-téli trend turnéjuk harmadik állomása volt a megyeszékhely, ahol mesterfodrászok mutatták be az új vágási technikákat, a tartós göndörítési eljárásokat. Újra divatba jött a hullámos, borzas frizura. Akik tehát eddig vasalgatták a hajukat, azonnal hagyják abba, ha hódítani szeretnének. Az ősz színei a nők hajkoronáin is megjelennek, nemcsak a fák lombjain. Virányiné Huksz Diána, a Brelil Professional kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy aki igazán divatos szeretne lenne, az vörösre vagy barnára festeti a haját.

- Egy mai fodrásznak túl kell szárnyalnia a vendég elképzelését, meg kell előzni a vendéget - tette hozzá az igazgató. - Ehhez rengeteg eszköz van a kezünkben, ami egyszerűbbé teszi a munkánkat, hogy ezeknek az elvárásoknak eleget tegyünk. Nem szabad félni az újdonságtól! Hiszen a fodrász szakma erről is szól: merni kell belevágni az újba, és merni kell megcsinálni.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!