Sávlezárás

2024.04.20. 09:31

Baleset lassítja a forgalmat az M3-as autópályán

Baleset és munkálatok nehezítik a forgalmat az M3-ason.

Heol.hu

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a gödöllői kihajtó előtt egy személyautó a szalagkorlátnak hajtott. A 26-os km-nél a sérült jármű a kihajtósávot és a külső sáv egy részét foglalja el - közölte szombaton délelőtt az Útinform.

Fontos tudnivaló még, hogy burkolatfelújítást végeznek Mezőszemere térségében is, ahol a főváros felé vezető oldalt a 129-es és 120-as km között lezárták, így a Budapest felé haladók az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak, Vásárosnamény felé pedig a külső és leállósávon halad a forgalom. A munkavégzés miatt Budapest felé a Mezőkövesdi csomópont le- és felhajtó ágát, valamint a Mezőszemerei pihenőt is lezárták.
A Geleji pihenő környékén, a 147-es és 139-es km között szintén a főváros felé vezető sávokat újítják fel. A forgalom a Vásárosnamény felé vezető oldal belső sávján halad, míg az ellenkező irányba tartók a külső és leálló sávra vannak terelve. Fontos, hogy a munkavégzés miatt Budapest felé a Geleji pihenő nem használható, tájékoztatott az Útinform szombaton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában