Heol.hu podcast

2023.10.05. 16:00

Az év önkéntese szerint a közösségért érdemes élni

Az Idősek Világnapja – egy 1991-ben hozott ENSZ határozat alapján október 1-je – alkalmából az Életet az éveknek Országos Nyugdíjas Szervezetének vármegyénkbeli szervezete ünnepségen ismerte el legjobb segítőit. Így az idősbarát polgármestert, a legaktívabb nyugdíjas közösséget, valamint az év önkéntesét. Utóbbi elismerést Fűrész János, az egri Ezüstidő Szabadidős Egyesület alapító elnöke kapta.

Sike Sándor

Az Év Önkéntese címet 2023-ban Fűrész János, az Ezüstidő Szabadidős Egyesület elnöke, az Életet az Éveknek megyei alelnöke érdemelte ki

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A pár éve már az Életet az éveknek szűkebb régiónkbeli szervezetének elnökhelyetteseként is tevékenykedő kitüntetett podcastünkben azt mondja, hogy teljes meglepetésként érte, amikor meghallotta a nevét. Sorol is mindjárt érveket, amelyek azt hivatottak alátámasztani, hogy más is kaphatta volna ezt a kitüntető címet. 

Mindenesetre büszkén mutatta a díszoklevelet, illetve a most először készített gravírozott kristályüveg táblát a neki adományozott címről. A beszélgetésen kívül megállapodást is kötöttek munkatársunkkal – lévén mindketten nyugdíjas korúak már –, hogy húsz év múlva újra megmutatja kollégánknak ezt az emléktáblát. 

A bátran legaktívabb nyugdíjas szervezetek egyikének nevezhető Ezüstidő Szabadidős Egyesület alapító elnöke számos tanáccsal is szolgál podcastünkben a szépkorúaknak arra vonatkozóan, miként érdemes viszonyulni az életkorunkhoz, de természetesen magához az élethez is hatvan, hetven vagy éppen nyolcvan felett.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában