Heol.hu podcast

2023.07.26. 17:14

Azok vagyunk, amit megeszünk – idézte egyebek között a régi bölcseletet Fűrész János

Fűrész János az Ezüstidő Szabadidős Egyesület vezetőjeként, az Életet az éveknek nyugdíjas szervezet vármegyei alelnökeként ismerik a legtöbben. A vele folytatott beszélgetésünk ezúttal azonban a nyugdíjas élethez nem közvetlenül kötődő témáról, hanem az egészséges életmódról, s az ehhez szükséges tudatos, tevékeny életről szól.

Sike Sándor

Fűrész János, az Ezüstidő Szabadidős Egyesület elnöke

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Felsorolni is nehéz lenne, hogy mi mindennel is foglalkozik az Egerben élő Fűrész János. Nem csak szervezője például helyi kiállításoknak, maga is ecsetet szokott ragadni, azokon a programokon pedig, ahová a nyugdíjasklubjukkal összejönnek, vagy elkirándulnak – alaposan felkészülve – rendszeresen tart előadásokat. Beszélgetésünkben ezúttal teljesen új oldaláról ismerhetik meg a hallgatók: ezúttal az egészséges életmód titkait osztja meg velünk. Amit persze nem csak elméletben tesz közkinccsé, hanem maga is e szerint él, kezdve azzal, hogy mindenhová biciklivel jár, folytatva a kertjében, speciális módszerekkel megtermelt zöldségekkel, gyümölcsökkel. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában