Május 1.

2024.05.02. 17:49

Hatvani majális főzéssel, amatőr fellépőkkel és Bagossyékkal + fotók

Hatvanban huszonhat csapat vett részt a népkerti főzőversenyen, este pedig a Bagossy Brothers is színpadra állt a majálisozók örömére.

Tari Ottó

A Bagossy Brothers Company is fellépett a hatvani majálison

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Hatvanban hagyományosan főzőversennyel kezdődött május első napi nagy összejövetele. A huszonhat csapat mindegyike komolyan vette a megmérettetést, de kategóriánként csupán egy győztest hirdethettek ki, noha többen is megérdemelték volna az elismerést.

A hagyományőrző és egytálételek mezőnyében a Gáspár András Bajtársi Egyesület lett az első, bakonyi betyárgulyást készítettek vargányakrémmel töltött krumpligombóccal. A grill és streetfood ételek közül a Falka Motoros Club végzett az élen Pork belly burnt ends elnevezésű készítményével, míg a helyben készített édességek és desszertek között a hatvani óvodaigazgatók csapata aratta a legnagyobb tetszést óriáspalacsintájával. A Tűzről Pattant Jóbarátok különdíjat kaptak a főzőhely megjelenéséért.

Eközben a kisszínpadon is folyamatos volt a program: a hatvani civil szervezetek tehetséges és lelkes tagjai különböző produkciókkal szórakoztatták a nagyérdeműt. Az esti bulit Molnár Tamás indította, majd a Bagossy Brothers Company következett. A formáció remek műsorral kápráztatta el a szépszámú közönséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában