Ne hagyd ki a lehetőséget!

2024.04.07. 12:13

Tündérszépek: nekik bejött, hogy szépségversenyre jelentkeztek – most rajtad a sor!

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Tündérszépek országos szépségversenyre. Cikkünkben bemutatunk öt Heves vármegyei szépséget, akik sokat köszönhetnek annak, hogy megmérettették magukat egy versenyen.

Heol.hu

Kiemelkedő helyezéseket ért el az egri szépség

Oczella Esztert valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen számos szépségversenyen ért már el kiemelkedő helyezést. Az egri születésű testépítő modell részt vett egyebek mellett a tavalyi Miss World Hungary nevű hazai szépségversenyen. Nem csoda, hiszen őt választották Gelencsér Tímea első udvarhölgyének még a 2016-os megmérettetésen, amelynek felkészítőtáborában a Miss Bikini címet is elnyerte. 

Eszter a tavalyi műsorban a következőket tanácsolta a lányoknak: „ Legyenek önmaguk, mert a szépség az adott, itt már mindenki gyönyörű. Azt gondolom, hogy az embernek a karaktere nagyon maradandó tud lenni egy ilyen versenyen.”

A 2016 óta eltelt időszakban Eszter egyébként ezt megelőzően egyáltalán nem unatkozott. Sőt! Létrehozta saját márkáját, kijutott Las Vegasba, a fitneszipar legrangosabb eseményére, a Ms. Olympiára és megannyi ember példaképévé vált. Eszter életét a hazai sajtó is nyomon követi, számos televíziós műsorban szerepelt. Partnere szintén a média kereszttüzében él, nem más jegyezte el ugyanis a közelmúltban, mint Baronits Gábor színész.

Minden kislány álma, hogy egyszer királynő legyen 

Az egri származású Buzás Vanda tavaly került a Miss World Hungary 20 legszebb lánya közé. Mint portálunknak korábban nyilatkozta: szerette, hogy nem csak a szépséget nézték, hanem azt is, amit a lányok képviselnek. Vanda a Mediaworks versenyén a Tündérszépek megyei és országos fordulóján is szép eredményt értél el 2021-ben, szűkebb hazánkat ugyanis ő képviselte a országos döntőben

A fiatal szépség divattervező szakot végzett, s mint elmondta: hosszútávon ezzel akar foglalkozni, ruhamárkát, stúdiót és boltot szeretne. Sok modell munkája van, amivel imád foglalkozni. Ahogy fogalmazott: „Élvezem, mindig ezt akartam csinálni, szóval boldog vagyok.”

Ez életre szóló élmény!

Magicz Mirtill a 2018-as Magyarország Szépe címért indult harcba, és bekerült a legszebb tizenhat lány közé, korábban pedig a Miss Alpok Adria Szépségversenyen ért el második helyezést. Mirtillt korábban arról is kérdeztük, véleménye szerint miért érdemes jelentkezni a szépségversenyre. 

Magicz Mirtill a Magyarország Szépe versenyen bekerült a legszebb tizenhat lány közé
Magicz Mirtill a Magyarország Szépe versenyen bekerült a legszebb tizenhat lány közé
Forrás:  Beküldött fotó

– Semmit nem veszíthetsz azzal, ha jelentkezel! Ez tényleg egy életre szóló élmény, amit senki nem vehet el tőled. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik arra sarkallnak, hogy mindig egyre jobb legyél, küzdj az álmaidért és soha ne add fel! – mondta. A szépségverseny számára rengeteg önbizalmat, hitet és kitartást adott. Ahogy fogalmazott: Néha a kitartás is elég ahhoz, hogy legyőzd a lehetetlent.”

 

Jelentkezz, és ragyogj Tündérszépként! – erre buzdít a korábbi nyertes 

A 2023-as Tündérszépek Heves vármegyei nyertese, Balázs Lili a versenynek is köszönhetően szebbnél szebb helyeken járt az elmúlt hónapokban, ellátogatott Malajziába, Dubajba, Albániába, és több rangos szépségversenyen is megmérettette magát. Mindezek mellett élete nagy álmát is valóra váltotta, hiszen saját szépségszalont nyitott. A hatvani születésű szépség is arra buzdítja a lányokat, hogy mielőbb jelentkezzenek a Tündérszépekre, hiszen ez életük nagy lehetősége lehet.

Balázs Lili is jelentkezésre buzdítja a lányokat
Balázs Lili is jelentkezésre buzdítja a lányokat
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

– Már javában tart a jelentkezés az idei Tündérszépek-szépségversenyre. Ha ki szeretnétek próbálni magatokat egy ilyen versenyen, akkor itt a lehetőség. Jelentkezzetek most! – fogalmazott Lili. 

Nevezz most, mielőtt betelnek a helyek a Tündérszépekre!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!