szépségverseny

2019.01.16. 14:06

„Ez életre szóló élmény!” – Magicz Mirtill üzent a Tündérszépek jelentkezőinek

Magicz Mirtill a 2018-as Magyarország Szépe címért indult harcba, és bekerült a legszebb tizenhat lány közé. Mirtillel a szépségversenyekről beszélgettünk és üzent a Tündérszépek indulóinak is, melyre január végéig várjuk a megyénkben élő szépségek jelentkezését.

Mellik Alexandra

Hamarosan induló, 3 millió forintos összdíjazású Tündérszépek szépségversenyünk kapcsán a Miss Alpok Adria Szépségversenyen korábbi második helyezettjével, Mirtillel beszélgettünk.

A mezőkövesdi, de Egerben tanuló lány elárulta: az országos versenyre hirtelen ötlettől vezérelve jelentkezett, sosem tervezte, hogy részt vesz rajta. Végül szinte majdnem az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy benevez rá.

– Szerinted miért érdemes szépségversenyre jelentkezni?

– Semmit nem veszíthetsz azzal, ha jelentkezel! Ez tényleg egy életre szóló élmény, amit senki nem vehet el tőled. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik arra sarkallnak, hogy mindig egyre jobb legyél, küzdj az álmaidért és soha ne add fel!

Magicz Mirtill a Magyarország Szépe versenyen bekerült a legszebb tizenhat lány közé. Beküldött fotó: M. M.

– Mi az amit neked nyújtott a szépségverseny​?

– Rengeteg önbizalmat és hitet adott. Ezek nélkül mit sem ér az egész, hiszen ha te nem hiszel saját magadban, akkor ki fog? Nagyon sok barátnővel is gazdagodtam, velük a mai napig tartom a kapcsolatot. A harmadik dolog amit adott nekem a verseny az a kitartás, hiszen “Néha a kitartás is elég ahhoz, hogy legyőzd a lehetetlent.”

Mit üzensz a jelentkezőknek?

– Mindig mosolyogjatok! Legyen egyenes a tartásotok, higgyetek magatokban, és abban, hogy igenis képesek vagytok rá. Csak a cél lebegjen a szemetek előtt, erre összpontosítsatok. Ne hasonlítsátok magatokat másokhoz, legyetek önmagatokat, hiszen úgyis abban vagytok a legjobbak! Varázsoljátok el a zsűritagokat és a versenytársaitokat a személyiségetekkel! Tanuljatok meg tiszta szívből örülni mások sikerének és soha ne adjátok fel!

Szépségverseny milliókért

Jelentkezz vagy szólj tündérszép ismerősödnek, hogy jelentkezzen ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában