gyártás előtt áll

2021.03.13. 14:23

Feltalálták az okos dobókockát

Sokféle színben villog, mobilra továbbítja a dobás eredményét.

Folytatódik a leghétköznapibb tárgyak okosítása, a többek közt az Oblivion, a Fallout 3 és a Skyrim videojátékokon is dolgozott Jean Simonet megtervezte a világ első okos dobókockáját. A végzettségét tekintve villamosmérnök férfi a Kickstarteren pillanatok alatt összekalapozta rá a pénzt: 200 ezer dollárt kért a gyártás és a forgalmazás beindításához, ám 27 nappal a kampány befejeződése előtt már 2 millió dollár felett járt az előrendelők által a rendelkezésre bocsátott összeg – írja az Origo.

A Pixels dobókocka a lapok számának függvényében

hétféle változatban lesz elérhető, a használata során rengetegféle színben képes világítani, a dobás után pedig azonnal átküldi az eredményt a Bluetooth-on át hozzáboronált mobilra.

Az utóbbiban az a ráció, hogy így a kockával online is élvezetesebben játszhatóak lehetnek a társasjátékok, nem kell virtuális kockát használni a játék során.

A kockában lévő akku vezeték nélkül tölthető a termékhez mellékelt töltőbölcsőbe helyezve, egy teljes töltés nagyjából öt óra játékidőre elegendő, bár

a díszkivilágítás kikapcsolásával növelhető az élettartam.

A kocka 39 dollártól indul, a mind a hét típust tartalmazó készletet pedig 199 dollárért rendelhetik elő az érdeklődők, az összegek nettó 12 és 61 ezer forintnak felelnek meg. Viszont rossz hír, hogy a termékeket várhatóan csak jövő márciusban kapják meg a vevők.

Borítókép: Illusztrációfotó

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában